Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Café Courage is een initiatief van Inbev Belgium. Met deze solidariteitsactie wil Inbev Belgium de HORECA steunen in moeilijke tijden.

 

Consumenten kunnen via de website www.cafecourage.be digitaal krediet aankopen om dit ofwel (i) te doneren ofwel (ii) later in te ruilen voor pintjes in een café of restaurant naar keuze.

 

Deze solidariteitsactie loopt tot de heropening van de HORECA. Aangekocht krediet kan ingeruild worden tegen pintjes tot 9 maanden na aankoopdatum van het krediet.

 

Telkens wanneer een consument via Café Courage een pintje bestelt (Jupiler, Jupiler 0.0, Stella, Diekirch of Ginette Lager) zal er een vaste vergoeding van €2,5 betaald worden aan het door de consument gekozen café of restaurant. Voor elke door een consument aangekochte consumptie schenkt Inbev Belgium het door de consument geselecteerde café of restaurant een extra consumptie (in gratis goederen).

 

Inbev Belgium wil op deze manier extra steun bieden en zal maximum van 3.6 miljoen gratis pintjes aan onze Belgische cafés en restaurants doneren. Per deelnemend café of restaurant zal een maximum van 1800 consumpties gelden.

 

De minimum bestelhoeveelheid is 2 pintjes voor een totale waarde van €5. Het maximale bedrag per bestelling is €100.

 

Om de betalingen snel en vlot uit te voeren werken wij samen met Alfa-Zet. Alfa-Zet consolideert alle betalingen die we via de website ontvangen en maakt het bedrag integraal over aan de deelnemende Belgische cafés en restaurants. Deze betaling gebeurt uiterlijk 7 dagen na de aankoopdatum door de consument. De transactiekosten neemt Inbev Belgium volledig voor haar rekening. Dit betekent dat elke euro die een consument betaalt volledig naar het gekozen café of restaurant wordt doorgestort.

Het inwisselen van het aangekochte krediet dient te gebeuren via de Jupiler App volgens onderstaande stappen:

Download de Jupiler app & maak een login gebruikmakend van hetzelfde e-mailadres als bij het plaatsen van de bestelling (iOS: https://apps.apple.com/be/app/jupiler-pro-league/id455971694 of Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapptic.jupiler.android)

Je ontvangt krediet ter waarde van het aantal gekochte pintjes om in je gekozen café of restaurant te consumeren. Dit krediet wordt in de app geplaatst bij de heropening van de HORECA.

Toon bij de heropening van het door jou gekozen café of restaurant je online aangekochte pintjes aan je barman/barvrouw

De barman/barvrouw accepteert deze bestelling op je smartphone

Je geniet van een fris pintje.

 

Cafés en restaurants moeten zich inschrijven via volgende link https://poc.alfacard.be/ om te kunnen deelnemen aan deze solidariteitsactie. Door zich in te schrijven, verbinden de cafés en restaurants zich ertoe om de door consumenten op het platform bestelde pintjes aan de consumenten te serveren op vertoon van de elektronische waardebon. Cafés en restaurants kunnen door consumenten betaalde bedragen voor aangekochte pintjes enkel ontvangen indien alle gegevens correct ingevuld worden. InBev Belgium is niet verantwoordelijk indien er geen betaling mogelijk is omdat de gegevens niet correct, niet volledig of niet tijdig ingevuld werden.

 

In het geval het door de consument gekozen café of restaurant niet langer geopend is (door stopzetting of andere reden) alvorens de consument zijn krediet kan inwisselen tegen pintjes in het desbetreffende café of restaurant, kan het aangekochte krediet gebruik worden in een ander café of restaurant naar keuze dat deelneemt aan de actie. Behoudens deze specifieke situatie kan krediet enkel gebruikt worden in het café of restaurant dat geselecteerd werd bij aankoop.

 

Inbev Belgium wenst te benadrukken dat dit een solidariteitsactie is, die steunt op eerlijk en correct gedrag van zowel consumenten als cafés en restaurants. Inbev Belgium behoudt zich dan ook het recht voor om betaalde bedragen (tijdelijk) niet door te storten, en om de bovenvermelde extra consumpties niet te schenken, aan deelnemende cafés of restaurants indien er aanwijzingen van kwade trouw of fraude zijn.

Nederlands
Nederlands